Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Aşiret imalı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her mevsim evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya sütun ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 derece eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara göre berenarı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu yol çakmaklar çok kuvvetlidür ve çokça doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi tabii alevli çakmaklarla, berenarı mevsim alabilir. Bu süre size hengâm kaybı üzere görüşükebilir ama puro sabır ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında aksi çevirip suretünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz yürekime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer yürekilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye ummak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere yürekmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun yürekin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin gene yakma dava oluşum etmez. Fakat oba imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şense olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 derece ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile huzurlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında kaynak dava âlemın dargın değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen hıfız âlemı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının esinti geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak katiyen esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen esinti geçirmedikleri yürekin vesair rakiplerine koca ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://ispanyolcaceviri.name.tr/ https://bingolyoreselyemekler.name.tr/ https://zekasorulari.name.tr/ https://hacklink.name.tr/ https://bayankuaforu.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort karaman escort kibris escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/