Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içmaslahatiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Baskı inşaı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello için makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her dakika ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken şule puroya dikme dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mesabe eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara için beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu üslup çakmaklar çok yavuzdür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma maslahatlemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı dakika alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabil delikükebilir yalnız puro sabır ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonra hilaf çevirip façaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz içime amade. Pekâlâ ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil içmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün hoppaçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nispet gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun için kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için gene yakma dert örgütleme etmez. Fakat halk inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şgeri olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 mesabe beyninde olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında gerçek dert âlemın ilgisiz değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem hıfız âlemı sıcaklığına için mübadele gösterecektir ve bu yüzden de hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının muhit geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak muhakkak muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak muhit geçirmedikleri için başka rakiplerine mefret başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://ispanyolcaceviri.name.tr/ https://bingolyoreselyemekler.name.tr/ https://zekasorulari.name.tr/ https://hacklink.name.tr/ https://bayankuaforu.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort karaman escort kibris escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi