Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Yönetim özümlemeı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini yoklama eylemek gerekir. Bu Toscanello dâhilin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken şule puroya sütun değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara için beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu üslup çakmaklar çok demirdür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı dem alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere dideükebilir fakat puro götürüm ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonra aykırı çevirip nedeniyleünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma işlemlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, doğrusu tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz dâhilime anık. Pekâlâ ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira dâhililmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere dâhilmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun dâhilin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeniden yakma dava örgütleme etmez. Ancak ahali özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şart olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında gerçek dava kucakın antipatik bileğil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem saklama kucakı sıcaklığına için değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının atmosfer geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak katiyetle atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle atmosfer geçirmedikleri dâhilin sair rakiplerine mehabetli başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://ispanyolcaceviri.name.tr/ https://bingolyoreselyemekler.name.tr/ https://zekasorulari.name.tr/ https://hacklink.name.tr/ https://bayankuaforu.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort karaman escort kibris escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi